Lubbeek Leeft – Hilke Verheyden – Plaats 4

Hilke is opgegroeid in Sint Bernard en woont er samen met man Wim en zoon Kjell. In de bakkerij van haar vader leerde zij al vroeg de waarde en zin van hard werken. Zij houdt van ons landelijke Lubbeek en koestert ons dorp.

De passie en de betrokkenheid bij de gemeenschap is haar met de paplepel ingegeven. Zij neemt erg gedreven deel aan het verenigingsleven, zij vindt er vriendschap en ervaart er de kracht van samenwerking.

Hilke gelooft sterk in een nieuwe manier van politiek bedrijven waar de stem van inwoners invloed heeft. Zij vindt dat middelen geïnvesteerd moeten worden in wat er echt toe doet en dat het bestuur de unieke charme van ons dorp moet behouden en beschermen.

Zij vindt dat onze inwoners gemakkelijk toegang moeten hebben en moeten kunnen rekenen op essentiële voorzieningen zoals openbaar vervoer, bankautomaten, enz.

Hilke wil tevens inzetten op het verenigingsleven, dat de ruggengraat is van een warme, bloeiende gemeenschap door samen te werken met clubs en door evenementen te ondersteunen en te versterken.

Back To Top